IntelliMagic
IntelliMagic is een bedrijf in Leiden dat software ontwikkelt die door onze klanten gebruikt wordt tijdens het beheer van hun IT infrastructuur. Onze klanten zijn organisaties met grote datacenters waarbij betrouwbare en snelle toegang tot de data essentieel is voor het runnen van hun primaire business. Denk bijvoorbeeld aan banken, die petabytes aan data hebben waar volcontinu transacties op gebeuren. Onze software zorgt ervoor dat de klant er op kan vertrouwen dat de opslagsystemen en infrastructuur die de kern van zijn datacenter vormen goed blijven werken. Ook wanneer de belasting op deze systemen toeneemt door een toegenomen aantal gebruikers of transacties.


Onze software verzamelt en analyseert grote hoeveelheden meetgegevens over de belasting en prestaties van de systemen. Met behulp van de door ons ingebouwde kennis brengt de analyse aan het licht waar problemen kunnen gaan optreden. De software rapporteert de resultaten van deze data-analyse in overzichtelijke grafieken en dashboards aan de gebruikers, die daarmee sneller eventuele knelpunten kunnen oplossen.


Als software ontwikkelaar of tester bij IntelliMagic doe je technisch uitdagend en inhoudelijk diepgaand werk. Onze development en QA organisatie bestaat uit academisch opgeleide, intelligente mensen die in kleine teams samenwerken om de producten uit te breiden en te verbeteren. Zo blijft het werk interessant en krijgen onze klanten de beste kwaliteit.


IntelliMagic is een organisatie die geleid wordt door de twee eigenaren, waar de lijnen kort zijn en de sfeer positief en informeel. Ons hoofdkantoor waar we de software ontwikkelen is gevestigd in een sfeervol pand in het hartje van Leiden waar ruim 30 mensen werken. Verder heeft IntelliMagic een verkoopkantoor in Duitsland met 3 mensen en eentje in Amerika met ruim 20 mensen. Onze klanten zijn verspreid over de hele wereld.


Voor meer informatie over IntelliMagic, zie www.intellimagic.com of stuur een mailtje naar werken@intellimagic.com

BAPC 2015 by
in collaboration with De Leidsche Flesch