Iedereen maakt het verschil bij bol.com.
En daarmee bedoelen we niet dat je slechts een nummertje vormt in een snel groeiende organisatie. Wij hebben namelijk collega’s die anders denken. Mensen die zelf vorm geven aan de wereld om hen heen. Mensen die de eerste zin lezen als ‘Ieder één maakt het verschil’. Bij bol.com krijgt authentiek talent namelijk de ruimte om z’n weg te zoeken en een unieke bijdrage te leveren aan het worden van de beste winkel van Nederland en België. Want daar gaan we voor, resultaat staat bij ons nooit op zichzelf. Nog steeds aan het lezen? En overtuigd dat hard werken en veel verantwoordelijkheid bij jou past? Mooi, wij leggen je graag uit hoe jij kunt helpen om het verschil voor ons allemaal te maken.


Bol.com is een winkel.
Heb jij het idee dat het slechts een simpele website is? Dan is dat een groot compliment! Je zoekt iets op, bestelt het en de volgende dag heb je het in huis. Zo eenvoudig willen we het hebben, voor iedere klant. En inmiddels doen we dat voor ruim 5,5 miljoen klanten, die kunnen kiezen uit bijna 10 miljoen verschillende artikelen. Simpel, op zeer grote schaal dus. En met meer dan 300 IT-collega’s op 1000 bol.commers mag toch wel duidelijk zijn dat IT een cruciale rol speelt om al dat geweld terug te brengen tot iets wat heel simpel overkomt.


Dit vraagt uiteraard wel wat van de IT-organisatie, waarbij niet alleen de klant centraal staat, maar ook jij als bol.commer. En waarbij onze visie heel simpel is: ‘You Build It, You Run It, You Love It’.


‘You Build IT’ vraagt om jouw creativiteit.
Jij bent tenslotte toch de expert op een gebied wat wij nog niet beheersen. ‘You Run IT’ geeft aan dat jij dan ook de volledige verantwoordelijkheid krijgt om datgene wat je maakt 24/7 beschikbaar te houden voor die ene klant (en die miljoenen anderen). En in ‘You Love IT’ zit de magie dat je ook echt in staat bent om het verschil te maken. Jouw passie voor je werk is wat wij van je verwachten te zien. Maar wat jij ook van ons mag verwachten te zien!

BAPC 2015 by
in collaboration with De Leidsche Flesch